سوپروایزر آموزشی بیمارستان شهید رجایی گچساران از برگزاری کارگاه آموزشی گزارش نویسی پرستاری در این بیمارستان خبر داد.
سوپروایزر آموزشی بیمارستان شهید رجایی گچساران از برگزاری کارگاه آموزشی گزارش نویسی پرستاری در این بیمارستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید رجایی گچساران؛ سمیه توسل نیا گفت: پیشرفت علوم به نوعی وابسته به روند ثبت و ضبط آنها بوده است و انتشار علم تکنولوژی از طریق ثبت و گزارش صورت می پذیرد.
وی تصریح کرد: مراقبت، تامین سلامتی و حفظ و ارتقا سطح سلامتی انسان و جامعه از مسئولیت های پرستاری است و اقدامات و فعالیت های انجام شده پرستاران برای پرهیز از هرگونه تهمت، افترا، برچسب بی کفایتی، بی لیاقتی و یا عمل غیر اخلاقی و غیر قانونی، ضروری بوده و باید بر صفحه کاغذ حک شود.
وی ادامه داد: گزارش های پرستاری هنگامی که از نظر قانون مورد بحث قرار گیرند، دلالت بر تاکید دوباره بر حفظ جان بیمار، امنیت حقوقی پرستار و امنیت جانی جامعه دارند.
سوپروایزر آموزشی بیمارستان شهید رجایی گچساران با بیان اینکه گزارش های پرستاری و پزشکی نشان دهنده یک ابزار قانونی برای مراقبت ها و کیفیت آنها است که به بیمار ارائه می شود، اظهار داشت: گزارش جامع و صحیح پرستاری عاملی برای رفع اتهام و تبرئه پرستاران و توجه به چگونگی گزارش پرستاری صحیح و علمی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی اذعان کرد: گزارش پرستاری، ارتباطی نوشتاری و دائمی است که اطلاعاتی را در رابطه با وضعیت مراقبت و سلامتی بیمار به شکل سند به ما منتقل می کند.
توسل نیا گفت: هدف از این نوشتن انعکاس دهنده مراقبت های ارائه شده به بیمار و نشان دهنده نتایج مراقبت و درمان، تسهیل کننده برنامه ریزی مداوم و مراقبت بیمار، کمک به تبادل اطلاعات در مورد وضعیت بیمار، درمان ها و مراقبت در بین اعضای تیم بهداشتی و درمانی است.
وی با اشاره به این که گزارش های پرستاری به عنوان یک مدرک پایدار و ثابت نگه داری می شوند و قابل دسترسی هستند و به عناوین متعدد به آنها رجوع می شود، افزود: در واقع مدارک پزشکی یا پرونده بیمار به عنوان یک گواه در دادگاه در مقابل دعاوی بیماران از پرسنل و بیمارستان، معتبر و قابل قبول است و باعث مصونیت حرفه ای می شود.
وی خاطر نشان کرد: معیارهای ارزشیابی کیفیت مراقبت های پرستاری را به طور خلاصه می توان در چند بخش؛ شناسایی مشکلات مراقبتی، اهداف مراقبتی، انتخاب مداخلات پرستاری و حدود مراقبت های انجام شده، تاریخ شروع مداخلات، ارزشیابی کیفی و کمی مراقبت ها دسته بندی کرد.
به گزارش وب دا؛ این کارگاه آموزشی با حضور 120نفر از پرسنل درمانی در نمازخانه بیمارستان شهید رجایی گچساران برگزار شد.5